Slavnostní zahájení ISDE

11.10.2009 19:15

Sobotní dvanáctá hodina odstartovala oficiální focení teamů, a tak jsme mohli vidět v jakých konečných sestavách nastoupí. Hlavními teamy pro získání TT určitě budou Italové s jezdci jako Albergoni, Botturi, Baletti či Belometti kteří brází pravidelně podniky MS v továrních teamech. Dalšími horkými favority jsou Francouzi, držitelé trofeje z loňské ISDE v Řecku. Ve francouzském Trophy teamu došlo ke změně Antoine Meo, tovární jezdec Husqvarny a vícemistr třídy E2, nahradil mistra světa Johny Auberta, který se zranil na předposledním podniku MS a dosud není fit. Šestici jezdců doplňují další jména známá z továrních teamů Thain, Guillaume, Nambotin, Gauthier či skvěle jedoucí Planet. V paddocku se ovšem pohybují i další známá jména jako David Knight, který se letos vrátil do MS, Američané Kurt Caselli, Ricky Dietrich, Nathan Kanney. Finové Salminen, Aro, Kirssi, Salonen,Tarkkala. Švédské hvězdy Ljunggren, Carlsson, Eriksson. Markus Kehr od našich západních sousedů a další jména která pravidelně vídáme na výsledkových listinách mistrovství světa.
O slavnostním zahájení defilovalo všech 443 jezdců z 24 zemí. Celý den pak zakončilo vystoupení polpulárních Purple Helmets a ohňostroj.

 

ZDROJ: www.martinpichl.com

 

Jinak na CT4 Spotrt byl pořad o šestidenní. A tak tady přikládám internetový odkaz kde by se měl pořad objevit.

https://www.ceskatelevize.cz/program/10223935241-10.10.2009-16:30-4-na-slovicko-mezinarodni-sestidenni-portugalsko.html?online=1

 

Zpět